Posekat trávu není vždy snadné

Sekání trávu není zrovna oblíbená zábava
Každý, kdo má zahradu nebo jakýkoliv jiný travnatý pozemek, jistě ví, že se musí pravidelně sekat, jinak se do něj dostanou různé plevele. Těch je hodně druhů, a mají jedno společné – hodně těžko se jich potom zbavuje. Totéž platí pro polétavé dřeviny, typicky keře. I mezi nimi jsou invazivní druhy, které http://www.ceskatelevize.cz/sport/nejlepsi-videa/354168-kadlec-spokojeni-nejsme-s-vysledkem-ani-vykonem/ vám dokážou pořádně zaneřádit zahradu, sad nebo třeba pole.

traktor seče trávu

Provádíme sečení trávy v Ostravě a nejen tam. Pomáháme lidem zbavit se přerostlé trávy a dřevin, které u nich na pozemku nemají co dělat. Máme veškeré vybavení, které nám s údržbou pozemků pomáhá. Samozřejmostí jsou sekačky, ale máme i traktory, radlice a mulčovače. Díky tomu zvládneme obnovit i ten nejzanedbanější pozemek. Naše služby si objednává hodně lidí, protože nechat si profesionálně posekat zahradu už dávno není ostuda, a to ani na vesnici.

Lidé nemusí míst dostatek času na to, aby všechno stihli. Když mají pozemek úplně někde jinde, než kde bydlí, tak je o to těžší na něj pravidelně jezdit a sekat ho. Je to i váš případ? Nebo nemáte dostatek sil či techniku k vytáhnutí pařezů? Zavolejte nám, my vám s tím pomůžeme.

sekací traktorek

Působíme i jinde
Trávu nesečeme jen v Ostravě, ale v podstatě kdekoliv. Spolupracují s námi i různá města, protože jsou naše ceny fér. Pokud si nás zavoláte, nejprve se sejdeme na pozemku, který prohlédneme, a na základě rozměrů, tvaru pozemku a jeho stavu vám předem spočítáme cenu za sekání trávy. Když budete souhlasit, rádi se pustíme do práce. Výsledkem bude kompletně čistý pozemek a rovná krátká tráva. Úprava pozemku není jen o estetice, ale někdy může jít i o zdraví. Neudržovaný pozemek v sobě může skrývat různé výmoly, k kterých nemusíte vědět, a spadnout do nich. Tomu se dá předejít jedině tak, že uvidíte, kam šlapete. Díky spolupráci s námi se vám nic takového nestane.